Vakantie Op Het Strand

Hey, ik heet Hailey. Twee jaar geleden ging ik met mijn beste vriendin Aimee op vakantie bij het strand. We hadden een huisje gehuurd met twee kamers en een klein zoldertje. Als je het huisje binnenstapte, kwam je in de eerste en grootste: een keuken en woonkamer ineen, in het midden van de kamer stond een bank , een tafeltje tegenover de bank, een kleedje onder het tafeltje, tegen de muur de was de keuken, en in de hoek stond een trap zodat je naar het zoldertje kon, en die trap was gelijk een soort kastje waar je ook spullen kon opbergen. En aan de achterkant van het huisje zat en badkamertje, dus als je naast de keuken de deur inging kwam je in het badkamertje. Daar stond een bad, een wc, een kraan en een douche. In de badkamer stond een ladder tegen de muur die ook naar het zoldertje ging. Het dak van het zoldertje was erg laag, je kon er ook maar net staan. Het had een balkon. En binnen stond een bed voor twee personen, en aan beide kanten van het bed bed een nachtkastje met een lampje. Aan de andere kant van de andere kant van de kamer stond een kast waar je kleren kon opbergen.

De eerste dag toen we er waren voelden we ons er al helemaal thuis! Mij leek het leuk om alles vast te leggen, dus ik begon een vlog! Er kwam een jongen van onze leeftijd om ons te begeleiden. Het huisje was niet groot, maar echt! De machnetron had zoveel knopjes!

maar goed, de jongen… hij heette Sam had rood haar dat viel over zijn linkeroog, hij had paarse ogen en een vriendelijke glimlach. Hij zei dat hij in Osaka geboren was. Dat ligt wel een eindje van Sapporo vandaan, want daar ben ik geboren …By the way ik ben 16 en Aimee ook, Aimee is geboren in Nogoya. En omdat Nogoya niet om de hoek ligt, was het een leuk idee om samen de vakantie door te brengen! Goed, verder met de vakantie, we maakten een praatje met Sam, en met ‘We’ bedoel ik Sam en mezelf. Aimee vertrouwde Sam niet helemaal, niet helemaal:”Hij heeft iets merkwaardigs..” zei ze.

Sanyi

BFF’S Amelie (Blond haar) & Ik (Donker haar)!!!

Een filmpje waar ik teken in mijn strip.

Gemaakt door: Sanyi Muziek: Robin Hustin x TobiMorrow (feat. Jex)

Ik zeg in het filmpje dat Clarissa een kat is, maar ze is een heks.