Bff’s voor ’t leven!

Uitwisselingsweek

Maandag 7 september, Kishuku Gakkō Japan

“O NEE!” Taiyō was er net achtergekomen dat er een uitwisselingsweek was, en ze zat in stress. Straks zou het nieuwe kamergenootje voor de deur staan, en ze wist helemaal niet wat ze nu eerst moest doen: haardoen of make – up. Hana zat er wel rustig bij. Ze had zich al gewassen, haar make – up zat goed, haar haar was gekamd en ze had haar uniform al aan. Taiyō daarentegen… niet echt. Toen Taiyō eindelijk klaar was en ze met Hana samen door de gang liep, viel het haar op dat Hana ook iets vergeten was, namelijk: haar schoenen! Taiyō begon als een gek te lachen “Hana! Je, je, je bent je schoenen vergeten!!!” Hana keek eerst raar naar Taiyō, en daarna keek ze naar haar voeten. En inderdaad ze was de schoenen vergeten. Licht geïrriteerd en nagelachen door Taiyō, liep Hana terug naar de kamer. Op weg naar haar kamer botste ze tegen iemand op. “Sorry, ik niet uitkijken.” Hana hoorde een accentje in die stem. Nog wrijvend over haar hoofd stond Hana op, voor haar stond een meisje van haar leeftijd, ze had zwartbruine haren, een donkergetinte huid, donkere maar stralende ogen, ze was niet in uniform, had een armzalig tasje, en ze had geen normale (wat je normaal noemt) schoenen maar klompen aan. Wat een vreemde meid. Dacht Hana. Het meisje met de klompen stak haar hand naar Hana uit “Hoi, ik heet Amylie. Ik ben hier dankzij uitwisselingsweek. Kom uit Afrika. O trouwens, waar zit afdeling voor kinderen die voor uitwisselingsweek komen?” Hana begon nerveus te worden: 1. Omdat ze geen schoenen aanhad en ze voor een totale vreemde stond en 2. Hoe kon zij nou weten waar die afdeling was? Hana begon daarom maar wat zeggen. Amylie snapte er helemaal niets van, zouden alle kinderen op deze school zo onbegrijpelijk zijn? Hana glimlachte en wilde weglopen. Toen ze ongeveer een metertje van Amylie verwijdert was, hoorde ze wat gegniffel achter zich. Hana draaide zich om. Het was Amylie die zo zat te gniffelen, ze wees naar Hana’s voeten “Alle kinderen geen schoenen aanhebben hier?” hoorde Hana Amylie vragen. Stampvoetend liep Hana weg, ze had er genoeg van dat iedereen haar uitlachte, zelfs Taiyō lachte haar uit.

9 antwoorden op “Bff’s voor ’t leven!”

  1. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??????????????????????????????????????????????????

  2. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️?????????????????????????????????????????????????

  3. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️?????????????????????????

  4. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  5. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  6. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.